Open dag 20 mei

maandag, april 24, 2017 11:52

We naderen met rasse schreden onze jaarlijkse Open Dag!

 Op zaterdag 20 mei (inderdaad: zaterdag!) bruist onze campus van leven en ontvangen we (ex)-cliĆ«nten, verwanten, (ex)-medewerkers, sympathisanten en iedereen die met ons kennis wil maken.

OPEN DAG 2017

De jaarlijkse Open Dag van het KOC Sint-Gregorius zal dit schooljaar NIET plaatsvinden op een zondag, wel op...

zaterdag 20 mei 2017!

Naar jaarlijkse gewoonte krijg je een inkijk in de klassen, ateliers en leefgroepen.
Dankzij een creatieve shuttledienst aan de toegangspoort kan je de voeten nog wat sparen voor je te velde trekt. Tegen de middag start een lunchconcertje met akoestische gitaar en zullen vier food trucks de hongerige magen bedienen (vooraf inschrijven is dus NIET nodig). Eten kan op het buitenterras of bij slecht weer in de feestzaal.
De lagere school verwelkomt je op en rond de speelplaats voor een verrassende talentenarchipel. Hier kan je je talenten laten zien op en naast het podium, smullen van het wereldtaartenbuffet en je uitleven bij de creatieve animatie, het springkasteel en de volksspelletjes.
Voor oudere tieners is er meer sportanimatie langs de oprijlaan naar het BuSO: een fietscrossparcours in het bosje, ping-pong, kubben en een heuse funbaan met de steun van Christelijke Mutualiteiten.
Na de akoestische coverband Turtle Wex om 12.00 en de Ierse band Moragh om 14u speelt Muzzekezin om 16u stevige covers op het podium aan de sporthal.
Wat wil je nog meer? Zon natuurlijk! Duimen dus en aan allen: hartelijk welkom!