Fondsenwerving

Waarom zoeken we steun?

Er zijn zo van die projecten die ontstaan op de werkvloer. Door bevlogen medewerkers die net dat ietsje meer willen, die durven dromen en kansen grijpen. 

Andere projecten zijn inherent aan de organisatie. Maar als we dan out of the box willen denken of inzetten op duurzame ontwikkelingen zijn de gewone werkingsmiddelen soms ontoereikend. Terwijl we er soms net iets willen ‘uitspringen’. Vandaar!
Met de steun van jullie, via soms grote, maar vaak kleine bedragen, komen we er. Want we geloven in het vlindereffect. Dat van die vleugelslag in Australië die een orkaan veroorzaakt in Zuid-Amerika. Jouw vleugelslag brengt onze projecten in beweging!

 

Wat zijn onze projecten dan?
Bijgaande tabel geeft een kort overzicht. Jouw bijdrage kan de missing link zijn om ze waar te maken. Kies je project en nummer en stort je bijdrage op rekening van VZW Projecten met nr  BE30 4400 3400 2111. Giften vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar. Je ontvangt je attest automatisch na afsluit van het kalenderjaar.

NAAM PROJECT OMSCHRIJVING CODE
Spaarpot cliënten in financiële nood Heel wat kinderen en jongeren worden bedreigd door een financieel zwakke thuissituatie. Met deze spaarpot helpen we hen in het voorzien van degelijke kledij, persoonlijke hygiëne, sport en ontspanning 7303739

Gregorius on the move

Met deze slogan vatten we de heraanleg van onze buitenterreinen aan. We streven naar een duurzame en toegankelijk buitenruimte voor cliënten, medewerkers en de buurt. PROJBVL 18.13

Buitenspel

Buitenspel is de naam van onze uitleendienst voor fietsen specifiek voor mensen met een beperking. Je kan ze uitproberen en huren, of gewoon advies vragen. Met jouw bijdrage breiden we het gamma verder uit en zorgen we voor onderhoud.

 

73031007

Kwaliteitsvolle ontspanning

We stimuleren jongeren om meer mét dan naast elkaar hun vrije tijd te besteden, met bijzondere aandacht voor team spirit en interactie. En kwaliteit kost geld. 73231502
MFC Sint-Gregorius  algemeen

Heb je geen specifiek project voor ogen dan vergroot jouw gift de mogelijkheden voor duurzame investeringen in infrastructuur en buitenterreinen.

7302190

 

WAT KAN JE NOG DOEN?

Een storting of maandelijkse permanente opdracht
Storten kan ook op rekening van het MFC Sint-Gregorius met nr BE84 4469 5035 9159. Indien nodig bezorgen we je een ontvangstbewijs, maar wanneer je dit nummer gebruikt kan je van ons geen fiscaal attest bekomen. 

Trooperen

Bij je online aankopen passeer je even via www.trooper.be.
Je stipt ons aan onder verenigingen en surft verder naar de shop van je aankopen. Zo pikken wij een graantje mee en jou kost het niks extra!

 

Giften in natura
Toestellen, meubilair, tombolaprijzen … wat voor jou misschien niet nuttig meer is, maar wel nog in prima staat, kan ons toch soms vooruit helpen!

Vermelding bij een geboorte, jubileum of ander feest
Vermeld ons op het kaartje en laat de kinderen en jongeren van onze voorziening zo een beetje mee feesten.

Vermelding in een testament
We denken er liever nog niet aan maar een schenking via een duo-legaat biedt interessante mogelijkheden voor goede doelen én erfgenamen. Omdat het goede doel de successierechten van de erfgenamen betaalt, worden alle betrokkenen er beter van. Meer info hierrond vind je op www.testament.be.

OF DENK JE NOG AAN IETS?

Katrien Douchy helpt je verder via katrien.douchy[at]fracarita.org